Рецепт для хлібопічки IS-525 від Scarlett.
Інгредієнти для «Хліб з журавлиною, мигдалем, горіхом Пекан»:
- Вода - 235 мл
- Йогурт (натуральний нежирний) - 180 мл
- Борошно пшеничне/Борошно - 540 г
- Міндаль (мелений) - 60 г
- Сіль - 1 ч. л.
- Цукрова пудра - 50 г
- Горіхи пекан - 50 г
- Клюква (сушена) - 25 г
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі70 |
жири79.1 |
вуглеводи497.6 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі6.1 |
жири6.9 |
вуглеводи43.3 |
Рецепт «Хліб з журавлиною, мигдалем, горіхом Пекан»:
Крупно порубати горіхи і сушену журавлину. Помістити продукти в знімну чашу хлібопічки в порядку, зазначеному в переліку інгредієнтів. Поставити чашу до хлібопічку. Вибрати програму «7», розмір буханця - 1 кг. По завершенні програми вийняти хліб з чаші.
Дані рецепти наведені до конкретних моделей хлібопічок Scarlett. Рецепти містять перелік необхідних інгредієнтів, при додаванні яких завжди слід дотримуватися наступного порядку: спочатку наливають рідини, потім додають масло, цукор, сіль, потім борошно та інші добавки, в самому кінці додайте дріжджі. При цьому, модель IS-525, до якої належить ряд рецептів даного розділу, оснащена спеціальним диспенсером, який автоматично додає горіхи і родзинок.
Опис зазначених у рецептах програм можна прочитати в Інструкції за посиланням http://www.scarlett.ru/instructions/is-525.pdf