Хліб з журавлиною, мигдалем, горіхом Пекан

Хліб з журавлиною, мигдалем, горіхом Пекан

Рецепт для хлібопічки IS-525 від Scarlett.

Інгредієнти для «Хліб з журавлиною, мигдалем, горіхом Пекан»:

  • Вода - 235 мл
  • Йогурт (натуральний нежирний) - 180 мл
  • Борошно пшеничне/Борошно - 540 г
  • Міндаль (мелений) - 60 г
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Цукрова пудра - 50 г
  • Горіхи пекан - 50 г
  • Клюква (сушена) - 25 г

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2933.9 ккал

белкі70
г

жири79.1
г

вуглеводи497.6
р

100 г страви

     

ккал
255.1 ккал

белкі6.1
г

жири6.9
р

вуглеводи43.3
г

 

Рецепт «Хліб з журавлиною, мигдалем, горіхом Пекан»:

Крупно порубати горіхи і сушену журавлину. Помістити продукти в знімну чашу хлібопічки в порядку, зазначеному в переліку інгредієнтів. Поставити чашу до хлібопічку. Вибрати програму «7», розмір буханця - 1 кг. По завершенні програми вийняти хліб з чаші.

Дані рецепти наведені до конкретних моделей хлібопічок Scarlett. Рецепти містять перелік необхідних інгредієнтів, при додаванні яких завжди слід дотримуватися наступного порядку: спочатку наливають рідини, потім додають масло, цукор, сіль, потім борошно та інші добавки, в самому кінці додайте дріжджі. При цьому, модель IS-525, до якої належить ряд рецептів даного розділу, оснащена спеціальним диспенсером, який автоматично додає горіхи і родзинок.

Опис зазначених у рецептах програм можна прочитати в Інструкції за посиланням http://www.scarlett.ru/instructions/is-525.pdf