Я уверена что у многих хозяек остаётся с ужина всего по чуть-чуть!!! Вот из таких чуть- чуть у меня и появилась идея на завтрак
Інгредієнти для «Картопляні зразки з гречкою»:
- Картопля - 1 кг
- Крупа гречана - 0.25 г
- Яйце куряче - 3 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Борошно пшеничне/Борошно -5 стак.
- Спеції (до смаку)
- Олія рослинна (для смаження)
Час приготування: 15 хвилин
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі50.1 |
жири20.5 |
вуглеводи266.4 |
100 г страви |
|||
ккал |
білкі3.8 |
жири1.6 |
вуглеводи20.2 |
Рецепт «Картопляні зразки з гречкою»:
Картоплю відварити зі шкірою в підсоленій воді. З гречаної крупи відварити розсипчасту кашу. Яйця відварити вкруту. Цибулю очистити і нарізати. Обсмажити цибулю в олії до золотистого кольору, посипати борошном і ще недовго обсмажити. Обсмажену цибулю змішати з вареною гречкою і нарізаними кубиками вареними яйцями. Все поперчити, посолити і перемішати. Варену картоплю очистити і розім'яти в пюре. Взяти трохи картопляного пюре, зробити пелюшку, викласти на неї начинку з гречки, яєць і обсмаженої цибулі, накрити начинку зверху картоплею і сформувати образи. Зрази обваляти в борошні і обсмажити в маслі на гарячій сковороді. Подавати зразки зі сметаною, томатним або грибним соусом.