Цей рецепт для любителів гарбуза в «чистому» вигляді як кажуть!:Я гарбуз люблю і вирішила поекспериментувати і ось що з цього вийшло!:)...
Інгредієнти для «Карамельно-пікантний запечений гарбуз»:
- Гарбуз - 300 г
- Мед - 5 ст. л.
- Кориця - 1 ч. л.
- Імбир (мелений, за бажанням) - 0,5 ч. л.
- Горіхи волоські (для посипання)
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 6
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі4.3 |
жири1.3 |
вуглеводи167.2 |
Порції |
|||
ккал |
белки |
жири0.2 |
вуглеводи27.9 |
100 г страви |
|||
ккал |
белки |
жири0.3 |
вуглеводи34.8 |
Рецепт «Карамельно-пікантний запечений гарбуз»:
Думаю ця гарбуза припаде до смаку холодним зимовим вечором! Отже, гарбуз чистимо, ріжемо шматочками як показано на відео. В окремій чашці змішуємо мед, корицю та імбир. Занурюємо кожен шматочок гарбуза в отриману суміш і викладаємо на противір.
Ставимо в духовку при t-180с на 30-60 хв. (залежно від вашого гарбуза) Готовність перевіряємо виделкою, як тільки гарбуз стане м'яким - виймаємо. Посипаємо зверху меленим волоським горіхом і подаємо до столу! (можна так само полити на противні соусом)
Приємного апетиту!