Карамельно-пікантний запечений гарбуз

Карамельно-пікантний запечений гарбуз

Цей рецепт для любителів гарбуза в «чистому» вигляді як кажуть!:Я гарбуз люблю і вирішила поекспериментувати і ось що з цього вийшло!:)...

Інгредієнти для «Карамельно-пікантний запечений гарбуз»:

  • Гарбуз - 300 г
  • Мед - 5 ст. л.
  • Кориця - 1 ч. л.
  • Імбир (мелений, за бажанням) - 0,5 ч. л.
  • Горіхи волоські (для посипання)

Час приготування: 30 хвилин


Кількість порцій: 6

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
665.6 ккал

белкі4.3
р

жири1.3
р

вуглеводи167.2
г

Порції

     

ккал
110.9 ккал


белки
0.7 р

жири0.2
р

вуглеводи27.9
р

100 г страви

     

ккал
138.7 ккал

белки
0.9 р

жири0.3
р

вуглеводи34.8
р


 

Рецепт «Карамельно-пікантний запечений гарбуз»:

Думаю ця гарбуза припаде до смаку холодним зимовим вечором! Отже, гарбуз чистимо, ріжемо шматочками як показано на відео. В окремій чашці змішуємо мед, корицю та імбир. Занурюємо кожен шматочок гарбуза в отриману суміш і викладаємо на противір.
Ставимо в духовку при t-180с на 30-60 хв. (залежно від вашого гарбуза) Готовність перевіряємо виделкою, як тільки гарбуз стане м'яким - виймаємо. Посипаємо зверху меленим волоським горіхом і подаємо до столу! (можна так само полити на противні соусом)
Приємного апетиту!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND