Капустні оладки

Капустні оладки

Капустний день: у черговому випуску програми «Лавка смаку» ведучі готують страви з капусти.

Ведучі програми «Лавка смаку» Марк Стаценко та Василь Ємельяненко перевіряють рецепти кулінарних блогерів. У черговому випуску програми ведучі готують страви з капусти. В якому рецепті капуста розкриє свій справжній смак?


Капуста незаслужено забута: Рецепт від Марка Стаценка - традиційні капустні оладки і рецепт від Василя Ємельяненка - оладки на кефірі з натертим сиром.

РЕЦЕПТ ТРАДИЦІЙНИХ ОЛАДІЙ ВІД МАРКА СТАЦЕНКА

ТРЕБА:

200 г капусты40 г кинзы2 яйца4 ст. л. муки2 зубчика чеснока2 шт. лаврового листа70 мл оливкового маслаСоль, перець за смаком

ЯК ГОТУВАТИ:

1. Капусту дрібно нашинкувати.

2. Додати борошно, яйця, нарубане зелень кінзи і невелику кількість оливкової олії.

3. Посолити, поперчити і все добре перемішати.


4. Розігріти на сковороді оливкову олію з лавровим листом і розчавленим зубчиком часнику.

5. На цій олії обсмажити оладки з двох сторін.

6. Потім помістити їх у розігріту до 200С духовку на 5 хвилин.

7. Подавати оладки зі сметаною.

РЕЦЕПТ ОЛАДІЙ З КЕФІРОМ ВІД ВАСИЛЯ ЄМЕЛЬЯНЕНКА

ТРЕБА:

200 г капусти400 мл кефіра2 ст. л. мукі1 яйцо2 зубчики часнока40 мл оливкового маслаСоль, цукор по смаку 40 г тертого сиру

ЯК ГОТУВАТИ:

1. Капусту нарізати тонкою соломкою.


2. Додати борошно, кефір, яйце, сіль і цукор.

3. Отриману масу добре перемішати.

4. Оладки обжарювати на оливковій олії.

5. Перед подачею на стіл посипати тертим сиром.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND