Качка, гасена в соєвому соусі

Качка, гасена в соєвому соусі

Неймовірно смачна тушкована уточка в соєвому соусі!!! Ніхто не залишиться байдужим! Вам просто необхідно спробувати приготувати качку за цим рецептом!!! Цей рецепт я винайшла сама, тож якщо кому не сподобається - не судіть суворо:)

Інгредієнти для «Качка, гасена в соєвому соусі»:

  • Качка - 1 шт
  • Морква - 4 шт
  • Соєвий соус - 6 ст. л.
  • Часник - 8 зуб.
  • Олія оливкова (або будь-яка інша для жаркіУтка)

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 8

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
6577.2 ккал

белкі289.5
р

жири573.2
р

вуглеводи86.6
р

Порції

     

ккал
822.2 ккал

белк36.2
р

жири71.7
р

вуглеводи10.8
р

100 г страви

     

ккал
253.9 ккал

белкі11.2
р

жири22.1
г

вуглеводи3.3
г

 

Рецепт «Качка, гасена в соєвому соусі»:

Качку розділяти на порційні шматочки як показано у відео, укласти в казан і гасити до напівготовності (слідую часу у відео-рецепті). Потім додати натерту моркву, злегка всі разом обсмажити, додати соєвий соус, долити 1 склянку води і ще гасити (согл. відео). Потім гарненько перемішати, видавити часник, додати, якщо необхідно ще соєвого соусу (якщо недосолено), додати трохи води і залишити гаситися мін.10. Потім вимикаємо, перемішуємо, подаємо до столу на гарнір з гречкою або хто з чим любить. Отриманим соусом поливаємо гарнір і насолоджуємося дуже смачною тушкованою уточкою
! Якщо що забула описати - вибачте Всім
приємного апетиту!