Неймовірно смачна тушкована уточка в соєвому соусі!!! Ніхто не залишиться байдужим! Вам просто необхідно спробувати приготувати качку за цим рецептом!!! Цей рецепт я винайшла сама, тож якщо кому не сподобається - не судіть суворо:)
Інгредієнти для «Качка, гасена в соєвому соусі»:
- Качка - 1 шт
- Морква - 4 шт
- Соєвий соус - 6 ст. л.
- Часник - 8 зуб.
- Олія оливкова (або будь-яка інша для жаркіУтка)
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 8
Харчова та енергетична цінність:
Рецепт «Качка, гасена в соєвому соусі»:
Качку розділяти на порційні шматочки як показано у відео, укласти в казан і гасити до напівготовності (слідую часу у відео-рецепті). Потім додати натерту моркву, злегка всі разом обсмажити, додати соєвий соус, долити 1 склянку води і ще гасити (согл. відео). Потім гарненько перемішати, видавити часник, додати, якщо необхідно ще соєвого соусу (якщо недосолено), додати трохи води і залишити гаситися мін.10. Потім вимикаємо, перемішуємо, подаємо до столу на гарнір з гречкою або хто з чим любить. Отриманим соусом поливаємо гарнір і насолоджуємося дуже смачною тушкованою уточкою
! Якщо що забула описати - вибачте Всім
приємного апетиту!