Спочатку хотіла приготувати суп за рецептом поваренка Pachita (Суп з баклажанів з сиром), але захотілося трохи поекспериментувати... У підсумку вийшов ось такий супчик. Оленька, спасибі за натхнення!!!!
Інгредієнти для «Густий суп з баклажанів»:
- Баклажан - 6 шт
- Гриби - 150 г
- Картопля - 5 шт
- Морква - 1 шт
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- Перець болгарський - 2 шт
- Сир ковбасний - 200 г
- Часник
- Сіль
- Олія рослинна (для смаження)
Час приготування: 40 хвилин
Кількість порцій: 6
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі80.3 |
жири41.7 |
вуглеводи1152.2 |
Порції |
|||
ккал |
белкі13.4 |
жири7 |
вуглеводи192 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі2.5 |
жири1.3 |
вуглеводи35.7 |
Рецепт «Густий суп з баклажанів»:
Першо-напершо чистимо і ріжемо наші овочі.
Тому що я брала сухі гриби, я їх в цей час відварювала.
Обсмажуємо цибулю та баклажани.
Коли баклажани будуть готові додати пару зубчиків часнику.
У 3-х літровій каструлі відварюємо картоплю, моркву і болгарський перець.
Тепер гриби і баклажани додаємо в суп і даємо закипіти, натираємо на дрібній терці сир, кладемо в суп, вимикаємо вогонь і кілька хвилин даємо супу настоятися.
Починала готувати одне, але кожен з рідних просив дещо додати для нього в підсумку в супі виявився перчик для мамулі, гриби для коханого чоловіка, а сирок з копченим ароматом-це вже для себе коханою.
Цей суп начебто і грибний, але баклажани надають йому легкість а смак від цього не страждає...
Олічка, ще раз спасибі.