Густий суп з баклажанів

Густий суп з баклажанів

Спочатку хотіла приготувати суп за рецептом поваренка Pachita (Суп з баклажанів з сиром), але захотілося трохи поекспериментувати... У підсумку вийшов ось такий супчик. Оленька, спасибі за натхнення!!!!

Інгредієнти для «Густий суп з баклажанів»:

  • Баклажан - 6 шт
  • Гриби - 150 г
  • Картопля - 5 шт
  • Морква - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Перець болгарський - 2 шт
  • Сир ковбасний - 200 г
  • Часник
  • Сіль
  • Олія рослинна (для смаження)

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 6

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1743.4 ккал

белкі80.3
р

жири41.7
р

вуглеводи1152.2
р

Порції

     

ккал
290.6 ккал

белкі13.4
р

жири7
г

вуглеводи192
г

100 г страви

     

ккал
54 ккал

белкі2.5
р

жири1.3
р

вуглеводи35.7
р

 

Рецепт «Густий суп з баклажанів»:

Першо-напершо чистимо і ріжемо наші овочі.

Тому що я брала сухі гриби, я їх в цей час відварювала.

Обсмажуємо цибулю та баклажани.
Коли баклажани будуть готові додати пару зубчиків часнику.

У 3-х літровій каструлі відварюємо картоплю, моркву і болгарський перець.
Тепер гриби і баклажани додаємо в суп і даємо закипіти, натираємо на дрібній терці сир, кладемо в суп, вимикаємо вогонь і кілька хвилин даємо супу настоятися.


Починала готувати одне, але кожен з рідних просив дещо додати для нього в підсумку в супі виявився перчик для мамулі, гриби для коханого чоловіка, а сирок з копченим ароматом-це вже для себе коханою.

Цей суп начебто і грибний, але баклажани надають йому легкість а смак від цього не страждає...
Олічка, ще раз спасибі.