Рецепт приготування яловичого стейку з сальсою з петрушки і каперсів із зеленою квасіллю.
Опис приготування:
Приготувати заправку. У мисці перемішати разом 1/4 чайної ложки порошку чилі, 1/4 чайної ложки молотого коріандра, гірчицю, 2 чайні ложки оливкової олії та оцет. Приправити сіллю і перцем, відкласти вбік.
Приготувати стейк. Приправити м'ясо тим, хто залишився, чилі, коріандром, сіллю і перцем. У невеликій сковороді нагріти решту чайної ложки масла на середньому вогні. Готувати стейк до коричневого кольору, близько 4 хвилин.
Додати салат, редис і цибулю в миску з заправкою, перемішати. Викласти салат на тарілку і подавати зі стейком.
Призначення: На вечеряний Основний
інгредієнт:М'ясо/Яловичина/Ч
Блюдо: Гарячі страви/СтейкГеографія
кухні: Американська
Інгредієнти:
- Порошка чилі - 1/2 Чайних ложки
- Молотого коріандра - 1/2 Чайних ложки
- Гірчиці - 1 Чайна ложка
- Оливкової олії - 3 Чайні ложки
- Говяжий стейк - 1 Штука
- Червоного винного оцту - 1 Ст. ложка
- Великих редисів - 4 Штуки
- Невеликої червоної цибулі - 1/2 Штуки
- Груба сіль і мелений перець - - За смаком
Кількість порцій: 1
