Говяжий стейк з чилі і салатом

Говяжий стейк з чилі і салатом

Рецепт приготування яловичого стейку з сальсою з петрушки і каперсів із зеленою квасіллю.

Опис приготування:

Приготувати заправку. У мисці перемішати разом 1/4 чайної ложки порошку чилі, 1/4 чайної ложки молотого коріандра, гірчицю, 2 чайні ложки оливкової олії та оцет. Приправити сіллю і перцем, відкласти вбік.

Приготувати стейк. Приправити м'ясо тим, хто залишився, чилі, коріандром, сіллю і перцем. У невеликій сковороді нагріти решту чайної ложки масла на середньому вогні. Готувати стейк до коричневого кольору, близько 4 хвилин.
Додати салат, редис і цибулю в миску з заправкою, перемішати. Викласти салат на тарілку і подавати зі стейком.


Призначення: На вечеряний Основний
інгредієнт:М'ясо/Яловичина/Ч
  Блюдо: Гарячі страви/СтейкГеографія
кухні: Американська

Інгредієнти:

  • Порошка чилі - 1/2 Чайних ложки
  • Молотого коріандра - 1/2 Чайних ложки
  • Гірчиці - 1 Чайна ложка
  • Оливкової олії - 3 Чайні ложки
  • Говяжий стейк - 1 Штука
  • Червоного винного оцту - 1 Ст. ложка
  • Великих редисів - 4 Штуки
  • Невеликої червоної цибулі - 1/2 Штуки
  • Груба сіль і мелений перець - - За смаком


Кількість порцій: 1