Глазована свинина з сальсою з манго

Глазована свинина з сальсою з манго

Рецепт приготування ароматної свинини в глазурі з цукру з пікантним соусом з манго, червоного лука і перцю чилі.

Опис приготування:

Нагріти духовку, вистелити противінь алюмінієвою фольгою. Викласти свинину на фользі, приправити сіллю і перцем. Полити соусом Адобо, посипати коричневим цукром. Випікати від 8 до 10 хвилин. Дати постояти 5 хвилин перед подачею на стіл.

Тим часом зробити сальсу. Дрібно нарізати червону цибулю і перець халапеньо. У мисці змішати манго, цибулю, халапеньо і сік лайму. Приправити сіллю і перцем, добре перемішати.
Подавати свинячі котлети з сальсою і салатом з руколи та огірків.


Призначення: На вечеряний Основний
інгредієнт:М'ясо/Свинина/Фрукти/МангоБлюдо
: Гарячі блюдаГеографія
кухні:Іспанська/Мексиканська

Інгредієнти:

  • Свинячі котлети - 4 Штуки
  • Соуса Адобо - 1 Ст. ложка
  • Коричневого цукру - 2 Ст. ложки
  • Манго - 1 Штука
  • Червона цибуля - 1/2 Штуки
  • Чилі халапеньо - 1 Штука
  • Сока лайма - 2 Ст. ложки
  • Сіль і мелений перець - - До смаку


Кількість порцій: 4