Традиційна страва арабської кухні. Дуже смачно.
Інгредієнти для «Фаршировані кабачки» Куса міхщі «»:
- Кабачок - 12 шт
- Фарш м'ясної - 500 г
- Ріс - 0.5 стак.
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Помідор - 1 шт
- Спеції (до смаку)
- Сіль (за смаком)
Час приготування: 60 хвилин
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белки |
жири15.2 |
вуглеводи183.6 |
100 г страви |
|||
ккал |
белки |
жири0.3 |
вуглеводи3.8 |
Рецепт «Фаршировані кабачки» Куса міхщі «»:
Фарш: змішуємо фарш + порізану дрібно цибулю і помідор + спеції і сіль. Всі ретельно перемішуємо і додаємо ризик. Перемішуємо до однорідного стану.
Кабачки очищаємо від нутрощів і фаршируємо. НАЧИНКУ НЕ УЩІЛЬНЯТИ, Т. К. ПРИ ВАРЦІ РИС НАБУХАЄ І МОЖЕ РОЗІРВАТИ КАБАЧОК.Укладаємо
кабачки в каструльку, заливаємо підсоленою водою з томатною пастою, накриваємо тарілкою і ставимо на слабкий вогонь. Варити 20 -30 хвилин до готовності рису.