Фаршировані кабачки «Куса міхщі»

Фаршировані кабачки «Куса міхщі»

Традиційна страва арабської кухні. Дуже смачно.

Інгредієнти для «Фаршировані кабачки» Куса міхщі «»:

  • Кабачок - 12 шт
  • Фарш м'ясної - 500 г
  • Ріс - 0.5 стак.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Помідор - 1 шт
  • Спеції (до смаку)
  • Сіль (за смаком)

Час приготування: 60 хвилин


Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1915.8 ккал

белки
34.6 р

жири15.2
р

вуглеводи183.6
р

100 г страви

     

ккал
40.1 ккал

белки
0.7 р


жири0.3
р

вуглеводи3.8
р

 

Рецепт «Фаршировані кабачки» Куса міхщі «»:

Фарш: змішуємо фарш + порізану дрібно цибулю і помідор + спеції і сіль. Всі ретельно перемішуємо і додаємо ризик. Перемішуємо до однорідного стану.
Кабачки очищаємо від нутрощів і фаршируємо. НАЧИНКУ НЕ УЩІЛЬНЯТИ, Т. К. ПРИ ВАРЦІ РИС НАБУХАЄ І МОЖЕ РОЗІРВАТИ КАБАЧОК.Укладаємо
кабачки в каструльку, заливаємо підсоленою водою з томатною пастою, накриваємо тарілкою і ставимо на слабкий вогонь. Варити 20 -30 хвилин до готовності рису.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND