Брецель з морською сіллю

Брецель з морською сіллю

Традиційний баварський крендель з морською сіллю: покроковий рецепт.

Брецель - це традиційний німецький крендель і улюблена закуска до пива на народних гуляннях, наприклад - під час Октобефесту, який цього року проходить з 22 вересня по 7 жовтня в столиці Баварії, Мюнхені.


Рецепт у німецьких традиціях пропонує шеф-кухар ресторану баварської кухні «Пивний Дім G&M» Дмитро Савінков.

РЕЦЕПТ «БРЕЦЕЛЬ»

ТРЕБА:

Тісто на 20 порцій:

1 кг мукі100 г вершкового масла10 г сухих дріжджей10 г солі1, 5 л води

Клацання:

1 л води2 ст. л. соди

Найскладніше - правильно скрутити брецель! У цьому вам допоможуть ілюстрації. Навчившись одного разу робити брецель з «ковбасок» тіста, ви вже ніколи не забудете, як це робиться. Головне - практика!

Дмитро Савінков


шеф-кухар Ресторану G&M

ЯК ГОТУВАТИ:

1. Приготувати тісто.

2. розкатати ковбаски, скрутити брецелі.

3. заморозити.

4. Опустити в розчин лужі.

5. Посолити морською сіллю.

6 Випікати 10 хвилин до появи золотистої корочки.


ДО РЕЧІ:обов'язково використовуйте розчин соди, вона дає брецілям красивий золотистий колір.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND