Бісквітний рулет з вареною згущенкою

Бісквітний рулет з вареною згущенкою

Бісквіт на основі яєць, обмазаний зверху вершковим кремом з вареною згущенкою і маслом.

Інгредієнти для «Бісквітний рулет з вареною згущенкою»:

  • Яйце куряче - 3 шт
  • Борошно пшеничне/Борошно (до потрібної консистенції)
  • Розпушувач тесту - 0.5 пакет.
  • Молоко згущене (купівельна варена або зварити самим години 4) - 1 бан.
  • Масло вершкове - 0.5 пач.
  • Цукор (у бісквіт 2/3-1 ст. у білки, 1/2-3/4 ст. у жовтки)

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 5

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2303.8 ккал

белкі51
г

жири135
г

вуглеводи228.1
г

Порції

     

ккал
460.8 ккал

белкі10.2
р

жири27
г

вуглеводи45.6
р

100 г страви

     

ккал
343.9 ккал

білкі7.6
р

жири20.1
р

вуглеводи34
г

 

Рецепт «Бісквітний рулет з вареною згущенкою»:

3 білки збити в круту піну, як на безі, додати цукор 3/4-1 ст. і продовжувати збивати до стану, коли при перевертанні чашки білки з цукром не будуть скать.3
жовтка збити з цукром 1/2-3/4 склянки, додати розпушувач і борошно. потім в жовткову масу акуратно додати збиті білки і перемішати ложкою!!! (Щоб білки не сіли і бісквіт був повітряним) .
Випікаємо бісквіт на змащеному протвіні, який застелений пергаментним папером, до готовності. Акуратно виймаємо і (можна загорнути варену згущенку відразу), загортаємо бісквіт в сухий рульот у вигляді рулету, даємо охолонути хвилин 5, потім розкручуємо, промазуємо і оряти скручуємо рулет, зверху поливаємо кремом з 0,5 банки вареної згущенки і 0,5 пачки вершкового масла і прикрашаємо по смаку
!

Приємного апетиту!!!