Бісквіт на основі яєць, обмазаний зверху вершковим кремом з вареною згущенкою і маслом.
Інгредієнти для «Бісквітний рулет з вареною згущенкою»:
- Яйце куряче - 3 шт
- Борошно пшеничне/Борошно (до потрібної консистенції)
- Розпушувач тесту - 0.5 пакет.
- Молоко згущене (купівельна варена або зварити самим години 4) - 1 бан.
- Масло вершкове - 0.5 пач.
- Цукор (у бісквіт 2/3-1 ст. у білки, 1/2-3/4 ст. у жовтки)
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 5
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі51 |
жири135 |
вуглеводи228.1 |
Порції |
|||
ккал |
белкі10.2 |
жири27 |
вуглеводи45.6 |
100 г страви |
|||
ккал |
білкі7.6 |
жири20.1 |
вуглеводи34 |
Рецепт «Бісквітний рулет з вареною згущенкою»:
3 білки збити в круту піну, як на безі, додати цукор 3/4-1 ст. і продовжувати збивати до стану, коли при перевертанні чашки білки з цукром не будуть скать.3
жовтка збити з цукром 1/2-3/4 склянки, додати розпушувач і борошно. потім в жовткову масу акуратно додати збиті білки і перемішати ложкою!!! (Щоб білки не сіли і бісквіт був повітряним) .
Випікаємо бісквіт на змащеному протвіні, який застелений пергаментним папером, до готовності. Акуратно виймаємо і (можна загорнути варену згущенку відразу), загортаємо бісквіт в сухий рульот у вигляді рулету, даємо охолонути хвилин 5, потім розкручуємо, промазуємо і оряти скручуємо рулет, зверху поливаємо кремом з 0,5 банки вареної згущенки і 0,5 пачки вершкового масла і прикрашаємо по смаку
!
Приємного апетиту!!!