Українець розробив «еко-меню» для корів і свиней

Українець розробив «еко-меню» для корів і свиней

Винахідник з Івано-Франківської області довгий час вивчав раціон корів, свиней і овець і в результаті ретельних досліджень представив громадськості унікальний продукт. Екологічно чисті і безпечні «обіди», які розробив «шеф-кухар», забезпечать тварин усім необхідним для правильного зростання і розвитку.


Ентузіаст з Івано-Франківщини, Олесь Черкасов, запевняє, що його розробки без перебільшення дозволять агропромисловому сектору країни вийти на новий рівень.

"Раціон, який я пропоную для тварин, повністю позбавлений штучно створених продуктів, барвників, консервантів та інших шкідливих сполук, - стверджує Олесь. - Це повністю екологічне і збалансоване харчування, основу якого складають злаки і лікарські трави! "

Технологія, яку Черкасов застосовував у приготуванні корму, досить проста: він подрібнив усі компоненти і прогрів їх до 160 градусів за Цельсієм. В результаті вийшли особливі пластівці, які напевно сподобаються українським домашнім тваринам, впевнений розробник.

Щоб не бути голослівним, Олесь дозволив тваринам своїх сусідів продегустувати інноваційний «обід». Він дійсно припав до смаку коровам і свиням, стверджують односельці Черкасова. А сам «шеф-кухар» підкреслює: тварини, які приймають в їжу його особливий корм, будуть рости краще і здоровіше.